Personvernerklæring

Velkommen til Svidal.no (heretter referert til som «nettstedet»). Vi bryr oss om personvernet ditt og ønsker å forklare hvordan vi samler inn, bruker og beskytter dine personlige opplysninger. Les nøye gjennom denne personvernserklæringen for å forstå våre praksiser.

1. Innsamling av personopplysninger

Vi kan samle inn følgende typer personopplysninger når du bruker nettstedet:

  • Kontaktinformasjon: Ditt navn, e-postadresse og telefonnummer.
  • Bruksinformasjon: Informasjon om hvordan du samhandler med nettstedet, inkludert IP-adresse, nettlesertype og -versjon, sidevisninger og klikk.
  • Informasjon som du gir oss: Når du kontakter oss, for eksempel gjennom kontaktskjemaet, kan du gi oss ytterligere personlig informasjon.

2. Bruk av personopplysninger

Vi bruker personopplysningene dine for følgende formål:

  • For å administrere nettstedet og forbedre brukeropplevelsen.
  • For å besvare henvendelser og spørsmål fra deg.
  • For å sende deg relevante oppdateringer og informasjon, for eksempel nyhetsbrev (hvis du har gitt samtykke).

3. Deling av personopplysninger

Vi vil ikke dele dine personopplysninger med tredjeparter uten ditt samtykke, med mindre det kreves av loven.

4. Informasjonskapsler

Nettstedet kan bruke informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen. Du kan velge å blokkere informasjonskapsler i nettleserinnstillingene dine, men dette kan påvirke funksjonaliteten til nettstedet.

5. Sikkerhet

Vi tar sikkerheten til dine personopplysninger på alvor og har implementert passende sikkerhetstiltak for å beskytte dem.

6. Dine rettigheter

Du har visse rettigheter i henhold til gjeldende personvernlover, inkludert retten til å få tilgang til, rette opp, slette eller begrense bruken av dine personopplysninger. Du har også rett til å trekke tilbake eventuelle samtykker du har gitt.

7. Endringer i personvernserklæringen

Vi kan oppdatere denne personvernserklæringen fra tid til annen for å gjenspeile endringer i våre praksiser eller for å overholde gjeldende lover. Den siste versjonen vil alltid være tilgjengelig på nettstedet.

8. Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål om denne personvernserklæringen eller ønsker å utøve dine rettigheter, vennligst kontakt oss på følgende måte:

E-post: [email protected]