KOMFORTABLE BUSSER OG ERFARNE SJÅFØRER

Hvem vi er

Etter flere år med maxi-taxi og mindre turbusser var tiden inne for å ta steget over til større oppgaver. I 2007 ble derfor Eikerbussen AS etablert. Vi er et busselskap og turoperatør med lokasjon i Hokksund, og de fleste av våre kunder er naturlig nok å finne i Eiker og nabobyene Drammen og Kongsberg. Vi har godt utstyrte turbusser og erfarne sjåfører. Dette gir våre kunder trygghet og ikke minst en komfortabel reise.

Nye eiere av Eikerbussen AS

Selskapet og driften av våre busser er nå tatt over av Per-Olav Svidal og Hans-Peter Lannerstedt, og blir en del av Svidalgruppen.  Eikerbussen vil bestå som et selvstendig selskap, men i en større gruppe av turbussoperatører. 

Hva vi gjør

Vi kan tilby alle typer reiser for store og små grupper, foreninger, skoleklasser, idrettslag og bedrifter. Vi setter gjerne sammen turprogram etter dine ønsker og behov.

Vi arrangerer også Sverigeturer for shopping glade mennesker. Det være seg til Strömstad, eller til Ullared i Sverige.

Hvor vi er

Eikerbussen har sin base på Østlandet. Med vår sentrale beliggenhet er vi godt posisjonert til å betjene kunder i hele området. En naturlig transportør for deg i Eiker- og Drammensområdet.


Miljø

Vi i Eikerbussen er stolte av å være en viktig deltaker i arbeidet med å fremme FNs bærekraftmål. Vår forpliktelse til å redusere klimaavtrykket og bidra til en mer bærekraftig fremtid er tydelig i alt vi gjør. Vi jobber kontinuerlig med å redusere utslippene, øke energieffektiviteten og tilby mer miljøvennlig transport. Gjennom våre innsatsområder bidrar vi til å oppfylle flere av FNs bærekraftmål, inkludert mål 11 om bærekraftige byer og samfunn, mål 13 om klimatiltak og mål 17 om partnerskap for bærekraftig utvikling. Sammen kan vi skape en bedre og mer bærekraftig fremtid for oss alle.