SVIDAL'S MINIBUSSER OG TURBILSERVICE

Hvem vi er

Svidal’s Minibusser og Turbilservice AS (Svidal.no) er en pålitelig og erfaren transporttjeneste som har betjent kunder siden 1987 med dedikasjon og profesjonalitet.

Vår flåte av moderne minibusser og turbiler er utstyrt med alle nødvendige fasiliteter for å sikre at du og dine reisefølge får en behagelig og trygg reiseopplevelse. Vårt team består av erfarne og sertifiserte sjåfører som har en dyp kjennskap til lokale og internasjonale reisemål.

Uansett om du planlegger en skoletur, firmatur, bryllupstransport, eller en spennende utflukt med venner og familie, er Svidal.no ditt førstevalg for å sikre at reisen din blir en minneverdig opplevelse. Vi setter kundetilfredshet i høysetet og jobber kontinuerlig for å opprettholde vår gode omdømme som en pålitelig partner innen transporttjenester

Samarbeid

Svidal.no er stolt over våre verdifulle samarbeid med en rekke anerkjente selskaper innen reise- og transportbransjen.

Dette inkluderer samarbeid med Arne Johans Bussreiser, Buss og Reiseservice AS,  og HRG Bennett Ferie.

Disse partnerskapene gir oss muligheten til å utvide vårt tilbud og tilby våre kunder enda flere alternativer når det kommer til transport og reiseopplevelser.

Vi deler en felles forpliktelse til kvalitet og kundetilfredshet, og våre samarbeidspartnere er valgt med omhu for å sikre at våre kunder får den beste mulige opplevelsen når de velger Svidal.no som sin transportpartner

Hvor vi er

Svidal.no har sin base på Østlandet. Med vår sentrale beliggenhet er vi godt posisjonert til å betjene kunder i hele området. Enten du befinner deg i Østlandets byer, bygder eller nærliggende områder, er vi dedikerte til å levere førsteklasses transporttjenester med våre moderne minibusser og turbiler.

Miljø

Svidal.no har en klar miljøpolicy som prioriterer effektiv, trygg og miljøvennlig persontransport. Med over 30 års engasjement for bærekraft er vårt hovedmål å være bransjeledende i bærekraftsansvar.

Vårt fokus er å oppfordre til felles reising gjennom den smarte reisen og kontinuerlig redusere klimautslipp og miljøavtrykk gjennom den grønne reisen. Vi er forpliktet til å opprettholde lønnsom drift og ha høyt kvalifiserte medarbeidere. Svidal.no jobber målrettet for å oppnå dette langsiktige og bærekraftige målet.

Les mer om miljø på vår miljøside her