Miljøpolicy i Svidal’s Minibusser og Turbilservice

Svidal’s Minibusser og Turbilservice (heretter kallt Svidal.no) har som miljøpolicy å sørge for effektiv, tilgjengelig, sikker og miljøvennlig transport av personer.

Bærekraft har vært en del av Svidal.no’s ryggmarg i 33 år. Hovedmålet for Svidal.no’s bærekraftarbeid er å være bedre enn konkurrentene til å ta bærekraftansvar. Den beste reisen, som består av fire reiser; den smarte reisen, den grønne reisen, den trygge reisen og den lønnsomme reisen.

Den beste reisen bidrar til å innfri FNs bærekraftsmål. Vi har prioritert områder hvor vi kan bidra vesentlig og hvor vi ved målrettet innsats bidrar til oppfyllelse av FNs bærekraftsmål. Innsatsområdene er fordelt på den smarte reisen, den grønne reisen, den trygge reisen og den lønnsomme reisen.

Svidal.no’s viktigste innsatsområde for bærekraft er å få flere mennesker til å reise sammen og ta transportoppdrag for større grupper. Da må vi løse kundens forventninger og behov. Det gjør vi gjennom den smarte reisen. Den grønne reisen sørger for at vi hele tiden jobber med å redusere våre klimautslipp og vårt miljøavtrykk. Den trygge reisen forsterker sikkerhet og mangfold, mens den lønnsomme reisen sørger for at vi henter ut mest mulig av ressursinnsatsen.

Svidal.no skal

  • Unngå skade på mennesker og miljø
  • Ha lønnsom drift
  • Ha fornøyde kunder
  • Ha høyt kvalifiserte og motiverte medarbeidere
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre våre tjenester. Ved å bruke nettsiden tillater du oss å bruke informasjonskapsler.
Ok